saláta

Saláta

Kaliforniai fejessalátaKaliforniai fejessaláta
amerikai (USA)

Kaliforniai fejessaláta

Kategória: saláta

A leveleire szedett, megmosott, leszárított salátát lehűtjük. Simára keverjük a tojássárgát a citromlével, a mézzel, megsózzuk, és gőz felett, állandóan keverve, sűrű krémmé főzzük. Ha kih ..

Kaliforniai kukoricasalátaKaliforniai kukoricasaláta
amerikai (USA)

Kaliforniai kukoricasaláta

Kategória: saláta

A leszűrt kukoricát összekeverjük a cikkekre vágott paradicsommal, a reszelt vöröshagymával, a finomra vágott zellerlevéllel, és megsózzuk, megborsozzuk. Megöntözzük egy kevés borecettel, bővebben ol ..

KukoricasalátaKukoricasaláta
amerikai (USA)

Kukoricasaláta

Kategória: saláta

A kukoricát lecsöpögtetjük és az apróra vágott lilahagymával, összekeverjük. Hozzáadjuk a kockára vágott, főtt tojásokat meg a fölkarikázott virslit. A tejfölt a mustárral; kevés sóval és cukorral ..

KáposztasalátaKáposztasaláta
amerikai (USA)

Káposztasaláta

Kategória: saláta

A hagymát és a zellert felaprítjuk, a káposztát, a retket és a zöldpaprikát vékonyan felszeleteljük, a sárgarépát lereszeljük. A majonézt kikeverjük a tejjel, cukorral, sóval, borssal, paprikával és ..

Káposztasaláta (Coleslaw)Káposztasaláta (Coleslaw)
amerikai (USA)

Káposztasaláta (Coleslaw)

Kategória: saláta

Összekeverjük az öntetet. Lassanként belekeverjük a káposztával kezdve egyenként a zöldségeket. Jól összekeverjük. Akkor a legfinomabb, ha fogyasztás előtt 1-2 napig érleljük a hűtőben. ..

LuxsalátaLuxsaláta
amerikai (USA)

Luxsaláta

Kategória: saláta

A gesztenyét egyenként bevagdossuk, és forró sütőben megsütjük. mielőtt a sütőből kivennénk, óvatosan kevés vizet permetezünk rá, így könnyebben tudjuk leszedni a héját. A megtisztított gesztenyét ..

Mazsolás-diós káposztasalátaMazsolás-diós káposztasaláta
amerikai (USA)

Mazsolás-diós káposztasaláta

Kategória: saláta

A mazsolát langyos vízbe áztatjuk. A káposzta külső leveleit leszedjük, torzsáját kivágjuk, és nagyon vékony szeletekre vágjuk. Besózzuk, 1 órára hűtőbe tesszük, majd kinyomkodjuk, és kilazítva mély ..

Saláta pennsylvaniai módraSaláta pennsylvaniai módra
amerikai (USA)

Saláta pennsylvaniai módra

Kategória: saláta

A kolozsvári szalonnát vékony metéltre vágjuk, majd kisütjük. A salátát apró darabokra tépdessük, a főtt tojást lereszeljük. Salátaecetet készítünk, belekeverjük az alapanyagokat. Tálalásnál a ..

SalátástálSalátástál
amerikai (USA)

Salátástál

Kategória: saláta

A metélőhagymát, a retket megtisztítjuk, megmossuk, vékonyan felkarikázzuk. A salátát megmossuk, leveleire szedjük, lerázzuk róla a vizet, falatnyi darabokra tépkedjük. A salátaöntetport a csomagon olvas ..

Jelenleg a(z) 4. oldalon áll