főétel

Főétel

Creole quenelleCreole quenelle
amerikai (USA)

Creole quenelle

Kategória: főétel

A májat és a sózott sertéshúst vágjuk darabokra, majd húsdarálón finomra daráljuk le őket (kétszer). Adjuk hozzás a vöröshagymát, kakukkfüvet, petrezselymet, őrölt babérlevelet, szerecsendiót és fek ..

Csirke boros mártásbanCsirke boros mártásban
amerikai (USA)

Csirke boros mártásban

Kategória: főétel

A csirkét csontozza ki, a melleket felezze, vágja ketté a belső és külsö réteget, a nagyobb külsőt vágja 2 csíkra, enyhe ütögetéssel lapítson el minden darabot. Fűszerezze ízlés szerint keverékkel v ..

Csirke chipsselCsirke chipssel
amerikai (USA)

Csirke chipssel

Kategória: főétel

A csirkét vízgőzön párolja meg, csontozza ki, vágja kis darabokra, a hagymát és paprikát aprítsa finomra. A hagymát olajon fonnyassza meg, majd keverje hozzá a két levest, tejet, paprikát és csirkét. Te ..

Csirke fokhagymás-citromos vajmártásbanCsirke fokhagymás-citromos vajmártásban
amerikai (USA)

Csirke fokhagymás-citromos vajmártásban

Kategória: főétel

Serpenyőben olvassza meg a vajat, süsse rajta az áttört fokhagymát 5 mp-ig. Adja hozzá a citromlevet és csirkét, süsse míg aranybarna és puha lesz. Tegye hozzá a külön megfőzött tésztát, keverje össz ..

Csirke fűszeres mártásbanCsirke fűszeres mártásban
amerikai (USA)

Csirke fűszeres mártásban

Kategória: főétel

A csirkét vágja bontási darabokra, a hagymát, paprikát, zöldhagymát és petrezselyemzöldet finomra. A csirkét olajon süsse aranybarnára, zsírját kanalazza le, de a hús saját levét tartsa meg. Tegye a zöl ..

Csirke hamburger cajun módraCsirke hamburger cajun módra
amerikai (USA)

Csirke hamburger cajun módra

Kategória: főétel

A csirkehúst darálja meg. A fokhagymát törje át. Keverje a fokhagymát a tejjel, másik tálban a csirkét sóval, borssal, fűszerkeverékkel és a fele prézlivel. Jól keverje meg mindkettőt, majd együtt. Viz ..

Csirke-kolbász gumboCsirke-kolbász gumbo
amerikai (USA)

Csirke-kolbász gumbo

Kategória: főétel

A csirkét vágja bontási darabokra, a kolbászt szeletekre, a hagymát, paprikát, petrezselymet és zöldhagymát finomra. A csirkét fűszerezze sóval, borssal és a keverékkel, süsse olajon barnára a kolbásszal ..

CsirkegyönyörCsirkegyönyör
amerikai (USA)

Csirkegyönyör

Kategória: főétel

A csirkét csontozza ki. A hagymát vágja finomra. Serpenyőben hevítsen olajat, rajta dinsztelje a hagymát üvegesre. Adja hozzá a ketchupot, borsot és sót, süsse míg olaja kezd kiválni. Tegye rá a csirkét ..

Csirkemell amerikai módonCsirkemell amerikai módon
amerikai (USA)

Csirkemell amerikai módon

Kategória: főétel

Az étel készítése előtti napon a reszelt sajtot, az összes fűszert, a mustárt és a finomra metélt petrezselyemzöldet a vajjal habosra kikeverem, majd alufóliába téve a hűtőszekrényben jól kifagyasztom. ..

Jelenleg a(z) 5. oldalon áll