hideg előétel

Hideg előétel

Barna tojásBarna tojás
thai

Barna tojás

Kategória: hideg előétel

Lassú tűzön pároljuk 8-10 percig a szójamártást, a cukrot és a tojást a vajban. Közben állandóan locsoljuk a mártással. A tojás egyenletesen megbarnul. Tegyük mély tálba, keverjük össze a szójamárt ..

BarnatojásBarnatojás
thai

Barnatojás

Kategória: hideg előétel

Lassú tűzön pároljuk 8-10 percig a szójamártást, cukrot, tojást a vajban. Közben állandóan locsoljuk a mártással. A tojás egyenletesen megbarnul. Tegyük mély tálba, keverjük össze a visszamaradt márt ..

Thai csirkefalatokThai csirkefalatok
thai

Thai csirkefalatok

Kategória: hideg előétel

Mélyen vagdossuk be a combokat, majd rakjuk őket egy nagyobb, nem fémből készült dobozba vagy más edénybe. Tegyük keverőtálba a lime levét és héját, a citromfüvet, a gyömbért, a fokhagymát, a mogyor ..

Marhahúsos cha plu csomag (marhahúsos bétellevél csomag)Marhahúsos cha plu csomag (marhahúsos bétellevél csomag)
thai

Marhahúsos cha plu csomag (marhahúsos bétellevél csomag)

Kategória: hideg előétel

A póréhagymát hosszában félbevágjuk, alaposan megmossuk, a külső leveleit és a végeit levágjuk. Tálba tesszük, forrásban lévő vizet öntünk rá, és 5 percig áztatjuk, amíg megpuhul. Lecsurgatjuk, f ..

Thai chirashi sushi rákhússalThai chirashi sushi rákhússal
thai

Thai chirashi sushi rákhússal

Kategória: hideg előétel

A rákhúst egy tálba tesszük, és meglocsoljuk a zöldcitromlével. Belekeverjük az apróra vágott chilit. A borsót forrásban lévő sós vízbe tesszük, és 2 percig főzzük, míg éppen megpuhul, majd jég ..

Thai marhahússaláta uborkába töltveThai marhahússaláta uborkába töltve
thai

Thai marhahússaláta uborkába töltve

Kategória: hideg előétel

Összekeverjük a páclé hozzávalóit. A marhahúst egy (nem fém) tálba tesszük, ráöntjük a páclét, és 2 órára vagy egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Majd szobahőmérsékletre engedjük fel, mielőtt f ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll