főétel

Főétel

Csirke szójaszószbanCsirke szójaszószban
taiwani

Csirke szójaszószban

Kategória: főétel

Keverje össze a zöldhagymát, a gyömbért és az első pontban felsorolt fűszereket. Szórja a fűszert a csirkecombokra, és tegye félre, hogy összeérjen. Melegítse fel a két evőkanál olajat előmelegített ..

Paradicsomos párolt kacsaParadicsomos párolt kacsa
taiwani

Paradicsomos párolt kacsa

Kategória: főétel

Vágja kockákra a kacsahúst. Adja hozzá a kukoricakeményítőt. Darabolja fel a paradicsomot. Melegítse fel az olajat előmelegített wokban. Süsse benne hirtelen az első pontban felsorolt hozzávalókat. Adja ho ..

Serpenyős marha steak csili paprikávalSerpenyős marha steak csili paprikával
taiwani

Serpenyős marha steak csili paprikával

Kategória: főétel

Szedje ki a paprikákból a magot és vágja apró kockákra a paprikákat. Vágja a húst apró kockákra. Keverje össze a fűszereket és adja a húshoz, majd érlelje. Ezután bő forró olajban süsse 10 másodperc ..

Serpenyős marhacsíkok spenóttalSerpenyős marhacsíkok spenóttal
taiwani

Serpenyős marhacsíkok spenóttal

Kategória: főétel

Vágja csíkokra a marhahúst. Adja hozzá az első pontban felsorolt hozzávalókat és érlelje 10 percig. Vágja a spenótot 3 centis szálakra. Melegítsen 2 evőkanál olajat előmelegített wokban. Közepes láng ..

Sertésborda szójaszószbanSertésborda szójaszószban
taiwani

Sertésborda szójaszószban

Kategória: főétel

Vágja a bordát csikokra, valamint aprítsa fel a répát szeletekre. Az első pontban felsorolt hozzávalókat forralja össze. Adja hozzá a húst és a répát, és forralja össze ismét. Vegye kisebbre a lángot ..

Édes savanyú bordaÉdes savanyú borda
taiwani

Édes savanyú borda

Kategória: főétel

Vágja fel az oldalast ujjnyi darabokra (bordánként). Keverje össze az A pontban található fűszereket a hússal. Pácolja 10 percig. Vágja össze a hagymát apró szeletekre. Aprítsa a piros paprikát és szedje ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll