főétel

Főétel

Teában főtt sertésbordaTeában főtt sertésborda
szingapúri

Teában főtt sertésborda

Kategória: főétel

A bordát felszeleteljük, és feltesszük főni. Hozzáadjuk a fűszereket, aprított fokhagymát, ánizst, és a salottahagymát. Ha a hús megpuhult, leszedjük a csontról, a levest leszűrjük. ..

Báránybordák gombás rizzsel és zöldséggelBáránybordák gombás rizzsel és zöldséggel
szingapúri

Báránybordák gombás rizzsel és zöldséggel

Kategória: főétel

A mártásokhoz a (salotta) hagymát meghámozzuk és vékonyan felkarikázzuk. A citrommártáshoz a (salotta)hagymát, a citromlevelet, az alaplét és a bort egy lábasba tesszük, felforraljuk, és mérsékelt tűz ..

CsirkekapitanCsirkekapitan
szingapúri

Csirkekapitan

Kategória: főétel

Egy tiszta serpenyőbe tesszük a rákot, és alacsony hőfokon, a serpenyőt rendszeresen rázogatva 3 percig szárazon pirítjuk, vagy míg sötét narancssárga lesz, és erősen illatozni kezd. A rákot egy mozsárb ..

Currys metélt sertéshússalCurrys metélt sertéshússal
szingapúri

Currys metélt sertéshússal

Kategória: főétel

A széles metélt vastagságú rizstésztát egy tálba tesszük, annyi forró vizet öntünk rá, amennyi ellepi, és 20 percig állni hagyjuk. Egy szűrőben jól lecsepegtetjük. A hagymát nyolcfelé vágjuk, a ré ..

Hokkien metélt sertéshússal és cukorborsóvalHokkien metélt sertéshússal és cukorborsóval
szingapúri

Hokkien metélt sertéshússal és cukorborsóval

Kategória: főétel

Megfőzzük a hokkien tésztát bő, forró vízben. (A csomagolásán olvasható a főzési idő.) Leszűrjük, félrerakjuk. Magas hőfokra hevítjük a wokot. Amikor felmelegedett, belecsorgatjuk az olajat. A se ..

Nonya csirkecurry zöldcitrommalNonya csirkecurry zöldcitrommal
szingapúri

Nonya csirkecurry zöldcitrommal

Kategória: főétel

A fűszerkrémhez robotgépbe tesszük a vöröshagymát, chilit, fokhagymát, fenyérfüvet, galangát és kurkumát, és néhány percig keverjük, míg darabos krémet kapunk. Egy nagy, vastag aljú serpenyőben fe ..

Roti fűszeres hústöltelékkelRoti fűszeres hústöltelékkel
szingapúri

Roti fűszeres hústöltelékkel

Kategória: főétel

Egy nagy tálba szitáljuk a lisztet, és belekeverjük a sót. Belemorzsoljuk a ghee-t, vagy beleöntjük az olajat. Hozzáadjuk a tojást és a vizet, és egy életlen késsel összekeverjük, hogy nedves keveréket ..

Sziámi tészta fűszeres kókuszmártásbanSziámi tészta fűszeres kókuszmártásban
szingapúri

Sziámi tészta fűszeres kókuszmártásban

Kategória: főétel

A fűszerkrémhez a forró vízbe áztatott chilit lecsepegtetjük, kimagozzuk és felaprítjuk, az áztatólevet megtartjuk. Robotgépbe tesszük a chilit, a mogyoróhagymát, a fenyérfüvet és a rákkrémet. Finomr ..

Szingapúri metélt tésztaSzingapúri metélt tészta
szingapúri

Szingapúri metélt tészta

Kategória: főétel

A cérnametélt vékonyságú rizstésztát forró vízbe áztatjuk 5 percre, vagy míg megpuhul; jól lecsepegtetjük. Mindegyik garnélát kibontjuk a páncéljából, tápcsatornáját eltávolítjuk; húsát felap ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll