meleg előétel

Meleg előétel

Apró skót tojások spárgával és vízitormás-majonézes dippelApró skót tojások spárgával és vízitormás-majonézes dippel
skót

Apró skót tojások spárgával és vízitormás-majonézes dippel

Kategória: meleg előétel

Először a skót tojást készítsük el. Tegyük fel főni a burgonyát egy nagyobb edényben annyi vízben, amennyi ellepi. A fürjtojásokat is tegyük fel főni, és a forrástól számítva még pontosan két p ..

Skót tojásos tésztatáskákSkót tojásos tésztatáskák
skót

Skót tojásos tésztatáskák

Kategória: meleg előétel

Forraljunk egy lábosban vizet, majd helyezzünk bele óvatosan 8 tojást. Újraforrástól számítva főzzük őket 6 percen keresztül. Engedjük meg a csapban a hideg vizet, majd öntsük le a tojásokról a forró ..

Tésztában sült skót tojásTésztában sült skót tojás
skót

Tésztában sült skót tojás

Kategória: meleg előétel

Hideg vízben tegyünk fel főni 6 tojást. Ha a víz felforrt, zárjuk el a lángot, és hagyjuk állni 5 percig, majd hideg vízzel hűtsük le a tojásokat és tisztítsuk meg őket. A kolbászokból nyomjuk ki a ..

Skót töltött tésztatáskaSkót töltött tésztatáska
skót

Skót töltött tésztatáska

Kategória: meleg előétel

Kivajazunk egy sütőlemezt. A zöldségeket megtisztítjuk, a burgonyát és a sárgarépát kockára vágjuk, a pórét felkarikázzuk. Az apró kockára vágott húst tálba tesszük. Hozzáadjuk a zöldségeket, ..

Pikelet (scotch pancakes, skót palacsinta)Pikelet (scotch pancakes, skót palacsinta)
skót

Pikelet (scotch pancakes, skót palacsinta)

Kategória: meleg előétel

Keverőtálban a tojást a cukor felével felverjük. A vajat a maradék cukorral lábosban megolvasztjuk, ezután levesszük a tűzről, és beleöntjük a tejet meg 1 evőkanál hideg vizet. A lisztet, a szódabika ..

Meleg fácánpástétomok tejszínes portói mártással (Váncsa István)Meleg fácánpástétomok tejszínes portói mártással (Váncsa István)
skót

Meleg fácánpástétomok tejszínes portói mártással (Váncsa István)

Kategória: meleg előétel

A fogyasztást megelőző napon összekeverem a pác hozzávalóit, a keveréket a mellfilékre öntöm, lefödöm az edényt és másnapig berakom a hűtőbe. Két evőkanál vajon megdinsztelem a pórét, hozzáadom ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll