főétel

Főétel

FenekFenek
máltai

Fenek

Kategória: főétel

A nyulat vágjuk 8 darabba, sózzuk és borsozzuk. A darabokat forró olajon hirtelen süssük át minden oldalról. Vegyük ki a serpenyőből, és tegyük félre. A hagymát hámozzuk meg, és kockázzuk fel, a fokhagy ..

Máltai csirkeMáltai csirke
máltai

Máltai csirke

Kategória: főétel

A csirkét feldaraboljuk, megsózzuk, borsozzuk, lisztben megforgatva hirtelen átsütjük. Ezután félretesszük. Zsírjában megpároljuk a finomra vágott hagymát, adunk hozzá 1 gerezd zúzott fokhagymát, 2 apr ..

Spagetti polipszósszal (spagetti biz-zalza tal-qarnit)Spagetti polipszósszal (spagetti biz-zalza tal-qarnit)
máltai

Spagetti polipszósszal (spagetti biz-zalza tal-qarnit)

Kategória: főétel

A hagymát hámozzuk meg és szeleteljük fel. A polipot is vágjuk nagyjából akkora darabokra, és kevés olajon és vizes süssük meg. Tegyük hozzá a paradicsompürét és a fűszereket, majd főzzük 20 percig. ..

Sült makaróni (timpana)Sült makaróni (timpana)
máltai

Sült makaróni (timpana)

Kategória: főétel

A hagymát és a fokhagymát pirítsuk meg. Tegyük hozzá a húst és a májat, főzzük puhára. Adjuk hozzá a paradicsomot és a paradicsompürét is, főzzük néhány percig. Fokozatosan adjuk hozzá a vizet, és a ..

Sült marhatekercs (bragioli l-forn)Sült marhatekercs (bragioli l-forn)
máltai

Sült marhatekercs (bragioli l-forn)

Kategória: főétel

A tojásokat, a szalonnát, a kolbászt és a sajtot vágjuk apróra, és keverjük össze. Sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg petrezselyemmel, és ha nem máltai kolbászt használtunk, tegyünk bele koriandermagot is. ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll