meleg előétel

Meleg előétel

Sajton sült tojásSajton sült tojás
magyar

Sajton sült tojás

Kategória: meleg előétel

Az adagokat egyenként készítjük: egy serpenyőben diónyi vajat olvasztunk, majd belefektetünk 2 szelet szalonnát. Közepes tűzre tesszük, és amikor pirulni kezd, megforgatjuk, majd rárakunk két szelet sajtot ..

10 perces hal10 perces hal
magyar

10 perces hal

Kategória: meleg előétel

A vajat pár csepp olajjal, a fűszerekkel és a sóval egy serpenyőbe teszem és elkezdem hevíteni. Mikor már elég meleg beleteszem a póréhagymát és a fagyasztott halat.Fedőt teszek rá és hagyom a hal megpár ..

Afrikai sügér színes paprikakörettelAfrikai sügér színes paprikakörettel
magyar

Afrikai sügér színes paprikakörettel

Kategória: meleg előétel

A paprikákat megmossuk, félbevágjuk, magházukat, erüket kivágjuk. Gázlángon megperzseljük, majd éles késsel a héjukat lehúzzuk. Apró kockákra vágjuk. A hagymát és a fokhagymát szintén aprítjuk. A z ..

Agyongyúrt krumplispogácsaAgyongyúrt krumplispogácsa
magyar

Agyongyúrt krumplispogácsa

Kategória: meleg előétel

A főtt krumplit áttörjük, és amikor kihűlt, hozzáadjuk a sót, a borsot, a zsírt, a lisztet, és alaposan összegyúrjuk. Kinyújtjuk, és a tészta tetejét a pogácsaszaggatóval megmintázzuk, kiszaggatjuk. ..

Alföldi burgonya habart tojássalAlföldi burgonya habart tojással
magyar

Alföldi burgonya habart tojással

Kategória: meleg előétel

A burgonyát megmosva héjában megfőzzük, leszűrjük, meghámozzuk és szeletekre vágjuk. Az apróra vágott hagymát és fokhagymát mintegy 10 dkg zsírban sárgára pirítjuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát, m ..

Alma- és libamájszendvicsAlma- és libamájszendvics
magyar

Alma- és libamájszendvics

Kategória: meleg előétel

Alma: Háromfelé vágjuk mind a négy almát úgy, hogy minden almából kapjunk egy aljat, egy karikát és egy tetejét. A karikákat hámozzuk meg és szúrjuk ki a magházukat. Egy kis serpenyőben, vajban mindegy ..

Almában sült camembertAlmában sült camembert
magyar

Almában sült camembert

Kategória: meleg előétel

Megtisztítjuk az almákat, magházaikat eltávolítjuk, majd a helyükre töltjük a sajtot. Az almákat szeleteljük, palacsintatésztába forgatva bő olajban kisütjük. A fánkhoz a hozzávalókat gondosan össze ..

Amurszelet bakonyiasanAmurszelet bakonyiasan
magyar

Amurszelet bakonyiasan

Kategória: meleg előétel

Az amurt megtisztítjuk, felhasítjuk, és belső részét eltávolítjuk. Csontjait kiszedjük, és bőrét lehúzzuk. Hideg vízben újra megmossuk, felszeleteljük, sóval bedörzsöljük, és két órán át állni h ..

Ananászos hamburgerAnanászos hamburger
magyar

Ananászos hamburger

Kategória: meleg előétel

A káposztát megtisztítjuk, vékony szálakra reszeljük/vágjuk. Az újhagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk. A répát meghámozzuk, megmossuk, sajtreszelőn lereszeljük. Az ananászt lecsepegtetjük, levét m ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll