hideg előétel

Hideg előétel

Ázsiai csirke salátaÁzsiai csirke saláta
magyar

Ázsiai csirke saláta

Kategória: hideg előétel

A csirke melleket, fél órán keresztül a szója szószba pácoljuk. Közben egy keverő edénybe tesszük az összes maradék nyersanyagot, óvatossan összekeverjük és hűtőbe tesszük. A csirke melleket grillen p ..

Abált disznófejAbált disznófej
magyar

Abált disznófej

Kategória: hideg előétel

A fejet jól megtisztítom, a szőrt eltávolítom, a fület levágom róla, mert nem férne bele az edénybe. Egy nagyobb edénybe teszem a fejet és a fület, majd felöntöm vízzel, hogy bőven ellepje. Hozzáadom ..

Abált szalonnaAbált szalonna
magyar

Abált szalonna

Kategória: hideg előétel

A szalonnát egyben, megmosva feltesszük főni. A legjobb akkor csinálni, amikor hurkát is készítünk, mert az abálében a legjobb főzni. De utánozhatjuk az abálét, ha egy kis vöröshagymát, fokhagymát, szem ..

Ajókagyűrűs körözöttAjókagyűrűs körözött
magyar

Ajókagyűrűs körözött

Kategória: hideg előétel

Az ajókagyűrűket villával összenyomkodjuk, majd az áttört túróval, vajjal, felaprított hagymával és a többi hozzávalóval összekeverjük. ..

Alföldi füstölt disznósajtAlföldi füstölt disznósajt
magyar

Alföldi füstölt disznósajt

Kategória: hideg előétel

A húsokat jól besózzuk, és 8-10 napig hideg helyen tartjuk. Háromnaponként megforgatjuk, és egy kicsit újra utánasózzuk. Olyan puhára főzzük, hogy a hús a csontról leváljon. A csontozásnál ügyeljünk ..

Alföldi hússalátával töltött paradicsomAlföldi hússalátával töltött paradicsom
magyar

Alföldi hússalátával töltött paradicsom

Kategória: hideg előétel

A paradicsomokat megmossuk, a szárral ellentétes részén egy vékony szeletet levágunk, a belsejét karalábévájóval kikaparjuk. Sózzuk és őrölt borssal megszórjuk. Tálalásig félretesszük. Ezután elké ..

Alföldi májas hurkaAlföldi májas hurka
magyar

Alföldi májas hurka

Kategória: hideg előétel

A húsos részeket megfőzzük, és a zsírban megpárolt vöröshagymával, a beáztatott és kifacsart zsemlékkel, valamint a nyers májjal együtt megdaráljuk, majd a fűszerekkel jól összekeverjük. Bélbe töl ..

Alföldi májas hurka zsemlyévelAlföldi májas hurka zsemlyével
magyar

Alföldi májas hurka zsemlyével

Kategória: hideg előétel

A szívet, tüdőt, fejhúst megfőzzük, kihűlve ledaráljuk a nyers májjal. Az ázott, kinyomott, darált zsemlét sózzuk, fűszerezzük, jól elkeverjük, melybe aprított, üvegesre párolt vöröshagymát is bele ..

Alföldi tüdős, májas és véres hurkaAlföldi tüdős, májas és véres hurka
magyar

Alföldi tüdős, májas és véres hurka

Kategória: hideg előétel

A sóval elkevert vért egy kissé kihűtjük, szitán átszűrjük. Majd válogassunk össze annyi hurkának valót, amennyit készíteni akarunk, a sertés nyaka körüli véres részeket, a tokaszalonnát, a bélről ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll