meleg előétel

Meleg előétel

Keménytojás rizzselKeménytojás rizzsel
kubai

Keménytojás rizzsel

Kategória: meleg előétel

Tegyük a fazékba a 3 ek. olajat, fokhagymát, paradicsompürét, szurokfüvet, ecetet, sót, 6 ek. forró vizet. Lassú tűzön pároljuk, míg felére fő. Öntsünk a mártásból minden csészébe, ezután tegyünk ..

Paradicsomos languszta (Enchilado de langosta)Paradicsomos languszta (Enchilado de langosta)
kubai

Paradicsomos languszta (Enchilado de langosta)

Kategória: meleg előétel

Tegyük a hagymát az olajjal együtt serpenyőbe és pirítsuk üvegesre! Adjuk hozzá a sót, borsot, paradicsompürét, a langusztát, a bort. Lassú tűzön, lefedve pároljuk 20 percig. Ezután tegyük hozzá a para ..

Rumos omlettRumos omlett
kubai

Rumos omlett

Kategória: meleg előétel

Keverjük össze a tojásokat, de ne verjük fel. Adjuk hozzá a vaníliás- és porcukrot. Melegítsünk meg egy palacsintasütőt. Tegyük bele a vaj felét. Öntsük hozzá a tojást. Emeljük fel lapáttal körben az ..

Kemény tojás rizzselKemény tojás rizzsel
kubai

Kemény tojás rizzsel

Kategória: meleg előétel

Tegyük a fazékba a 3 ek. olajat, fokhagymát, paradicsompürét, szurokfüvet, ecetet, sót, 6 ek. forró vizet. Lassú tűzön pároljuk, míg felére fő. Öntsünk a mártásból minden csészébe, ezután tegy ..

Finom szendvics (sandwiche cubano)Finom szendvics (sandwiche cubano)
kubai

Finom szendvics (sandwiche cubano)

Kategória: meleg előétel

A ferdén felszeletelt kenyereket kissé kenje meg vajjal. Rendezze el rajtuk a vékonyra szelt uborkát. Fektesse rájuk a sült szalonnát. Kenjen rájuk mustárt és majonézt. Takarja be a szendvicseket a sült ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll