meleg előétel

Meleg előétel

Bagdadi rostonsült pisztrángBagdadi rostonsült pisztráng
iraki

Bagdadi rostonsült pisztráng

Kategória: meleg előétel

Töröljük szárazra a megmosott halat. Keverjük össze a lisztet, borsot, sót. Forgassuk meg benne a halat. Olajozott grillrácson, parázson süssük 1-1 oldalukat 7-8 percig. Közben locsoljuk a vaj felével. Pir ..

Bagdadi zöldséges omlettBagdadi zöldséges omlett
iraki

Bagdadi zöldséges omlett

Kategória: meleg előétel

Pirítsuk az olajban a fokhagymát, paprikát 5 percig. Tegyük hozzá a padlizsánt, paradicsomot, borsot. Lassú tűzön, lefedve fonnyasszuk 25 percig. Tegyük bele a borsót, addig pirítsuk, míg a lé elpárolog. A ..

Fokhagymás pisztráng parázson (Maszguf)Fokhagymás pisztráng parázson (Maszguf)
iraki

Fokhagymás pisztráng parázson (Maszguf)

Kategória: meleg előétel

Kenjük be a halak belsejét vajjal, fokhagymával. szórjuk be borssal, sóval, a petrezselyem felével. Sózzuk meg kívülről is, mártsuk olvasztott vajba, tegyük izzó parázs fölötti rácsra, majd szórjuk a k ..

FalafelpogácsaFalafelpogácsa
iraki

Falafelpogácsa

Kategória: meleg előétel

Töröljük szárazra a csicseriborsót, és tegyük robotgépbe a hagymával, fokhagymával, petrezselyemmel, a fűszerekkel, a liszttel és kevés sóval együtt. Őröljük finomra a masszát, majd formázzunk bel ..

Tojással töltött paradicsomTojással töltött paradicsom
iraki

Tojással töltött paradicsom

Kategória: meleg előétel

A paradicsomok közepét (leveses részét) kivájjuk, vigyázva arra, nehogy átlyukasszuk, a kiesett részt pedig egy tálban félretesszük. A kivájt paradicsom belsejébe és külsejére egyenletesen olívaolajat ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll