leves

Leves

Baszrai zöldborsópüré-levesBaszrai zöldborsópüré-leves
iraki

Baszrai zöldborsópüré-leves

Kategória: leves

Lassú tűzön, lefedve pároljuk a vízben a zöldborsót és a hagymát, amíg a zöldborsó megpuhul. Vegyük le a tűzről, és hagyjuk kihűlni. Öntsük a keverőbe a Vegetával, a sóval és a törött borssal egy ..

Citromos csirkehúslevesCitromos csirkehúsleves
iraki

Citromos csirkehúsleves

Kategória: leves

Lassú tűzön, lefedve főzzük a csirkeaprólékot a póré- és fokhagymával és a zellerlevéllel a vízben, amíg meg nem fő a hús. Szűrjük le, öntsük vissza az edénybe, tegyük bele a leveskockát és a cso ..

Fűszeres-citromos bablevesFűszeres-citromos bableves
iraki

Fűszeres-citromos bableves

Kategória: leves

Melegítsük fel az olajat egy nagy lábosban. 15 perc alatt óvatosan süssük meg a hagymát és a sárgarépát, hogy megpuhuljanak. Adjuk hozzá a garam masalát és a gyömbért, és süssük további 1 percig. ..

Citromos csirkelevesCitromos csirkeleves
iraki

Citromos csirkeleves

Kategória: leves

A felmelegített olajban megpároljuk a póréhagymát, a kockára vágott csirkehúst. Sózzuk, borsozzuk majd vízzel felengedve, körülbelül 25 percig főzzük. Közben ízesítjük citromhéjjal, citromlével, ..

Húsos gyümölcsleves (abgushte miveh)Húsos gyümölcsleves (abgushte miveh)
iraki

Húsos gyümölcsleves (abgushte miveh)

Kategória: leves

A csont nélküli húst vágja kockákra. Tegye fazékba, és a citromkarikával, őrölt borssal és sóval ízesített hideg vízben tegye fel főni. Lassú tűzön, fedő alatt, gyöngyözve főzze puhára 1,5 ór ..

LencselevesLencseleves
iraki

Lencseleves

Kategória: leves

A lencsét megtisztítjuk, megmossuk. Egy nappal a főzés előtt hideg vízben áztatjuk. A már előre elkészített csirkelevest egy fazékban felforraljuk, beletesszük a lencsét, a hagymákból két fej megtisz ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll