leves

Leves

Halleves horvát módraHalleves horvát módra
horvát

Halleves horvát módra

Kategória: leves

A halat megpucolom, nagyobb darabokra vágom és hideg vízbe teszem. Hozzáadom, az olajat, az egészben hagyott fokhagymagerezdeket, felezett paradicsomot, babérlevelet, sót, borsot és a petrezselyemzöld felét. ..

Isztriai maneštraIsztriai maneštra
horvát

Isztriai maneštra

Kategória: leves

A babot egy éjszakára vízbe áztatjuk, majd másnap megsózzuk, és majdnem puhára főzzük. Hozzáadjuk a meghámozott, apró kockákra vágott burgonyát, és ha az is megpuhult, a leszűrt kukoricát. A szalonnát ..

Isztriai minestroneIsztriai minestrone
horvát

Isztriai minestrone

Kategória: leves

Fogjunk egy edényt, és tegyünk bele 1,5 liter vizet és a füstölt húst. Főzzük, míg a hús szinte teljesen meg nem puhul, majd adjuk hozzá a felszeletelt zöldbabot és a fűszereket (só, bors, babérlevél). ..

PulykalevesPulykaleves
horvát

Pulykaleves

Kategória: leves

A pulykát a csontokkal, a tisztított sárgarépát és zellert és a felezett hagymát hideg vízben felteszem. Hozzáadom, a sót, a szemesborsot és lassú tűzön mintegy 2 órán át főzöm. A húst kiveszem, a ..

Horvát pulykalevesHorvát pulykaleves
horvát

Horvát pulykaleves

Kategória: leves

A pulykát a csontokkal, a tisztított sárgarépát és zellert és a felezett hagymát hideg vízben felteszem. Hozzáadom, a sót, a szemesborsot és lassú tűzön mintegy 2 órán át főzöm. A húst kiveszem ..

Horvát almalevesHorvát almaleves
horvát

Horvát almaleves

Kategória: leves

Az almákat meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk, és kis darabokra felvágjuk. 5 dl vízben, a fahéjjal és a citromlével ízesítve puhára főzzük. A főtt almát átpasszírozzuk. A lisztből a vajjal rá ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll