leves

Leves

Abdullajev töklevese zöldséges hússalAbdullajev töklevese zöldséges hússal
üzbég

Abdullajev töklevese zöldséges hússal

Kategória: leves

A csontot egy fazékba tesszük, hideg vízzel felengedjük és két órán át főzzük. Majd leszűrjük és hozzáadjuk a megmosott húst és a félbevágott, megtisztított sárgarépát, burgonyát, hagymát, paradi ..

Húsderelyés levesHúsderelyés leves
üzbég

Húsderelyés leves

Kategória: leves

a levestészta készítése: A lisztet a tojással jó keményre összegyúrjuk, sózzuk. A gyúrt tésztából két cipót formálunk. Tetejüket bekenjük zsírral, hogy ki ne száradjanak. Pár percig pihenni hagyj ..

Lik-likLik-lik
üzbég

Lik-lik

Kategória: leves

A borjúlábat megtisztítjuk, megmossuk, majd feldaraboljuk. Kétliteres fazékba tesszük és hozzáadjuk a megtisztított sárgarépát, hagymát, fokhagymát. Négy órán át főzzük. Borsozzuk, sózzuk, kaprot ..

Masztava húsgombóccalMasztava húsgombóccal
üzbég

Masztava húsgombóccal

Kategória: leves

A darált húshoz hozzátesszük a darabokra vágott, megtisztított felszeletelt hagymát, megsózzuk, borsozzuk. Kis gombócokat formázunk belőle és forró, sós vízbe dobjuk. Ehhez hozzátesszük a zöldborsót, ..

Szamarkandi masztavaSzamarkandi masztava
üzbég

Szamarkandi masztava

Kategória: leves

A birkahúst megmossuk, faggyújától megtisztítjuk, felszeleteljük, besózzuk és egy zsírral vékonyan bekent serpenyőben a hússzeletek mindkét oldalát átsütjük. Ezután egy fazékba téve vízzel felengedj ..

Tejleves tökkelTejleves tökkel
üzbég

Tejleves tökkel

Kategória: leves

A tököt lehéjazzuk, megmossuk, kimagozzuk, kockára vágjuk. Egy fazékba tesszük a megtisztított rizzsel és vízzel felöntjük. Sózzuk, borsozzuk, sáfrányt, kaprot hintünk bele. Félig megfőzzük. Majd rá ..

Tökleves zöldséges hússalTökleves zöldséges hússal
üzbég

Tökleves zöldséges hússal

Kategória: leves

A csontot egy fazékba tesszük, hideg vízzel felengedjük és két órán át fozzük. Majd leszurjük és hozzáadjuk a megmosott húst és a félbevágott, megtisztított sárgarépát, burgonyát, hagymát, paradics ..

Üzbég húsos savanyú zöldséglevesÜzbég húsos savanyú zöldségleves
üzbég

Üzbég húsos savanyú zöldségleves

Kategória: leves

A vízzel, a marhahússal, a zöldség felével húslevest készítünk. A megtisztított, karikára vágott hagymát, s a maradék zöldséget zsírban megpároljuk, majd felengedjük a húslevessel, és sóval, borssal ..

Üzbég paradicsomlevesÜzbég paradicsomleves
üzbég

Üzbég paradicsomleves

Kategória: leves

A csontot egy fazékba tesszük, hideg vizet öntünk rá és 2 órán át főzzük. Majd kivéve a csontot felforraljuk a levest. Sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt hagymát. Ezutá ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll