Csirke szójaszószbanCsirke szójaszószban
taiwani

Csirke szójaszószban

Kategória: főétel

Keverje össze a zöldhagymát, a gyömbért és az első pontban felsorolt fűszereket. Szórja a fűszert a csirkecombokra, és tegye félre, hogy összeérjen. Melegítse fel a két evőkanál olajat előmelegített ..

Paradicsomos párolt kacsaParadicsomos párolt kacsa
taiwani

Paradicsomos párolt kacsa

Kategória: főétel

Vágja kockákra a kacsahúst. Adja hozzá a kukoricakeményítőt. Darabolja fel a paradicsomot. Melegítse fel az olajat előmelegített wokban. Süsse benne hirtelen az első pontban felsorolt hozzávalókat. Adja ho ..

Serpenyős marha steak csili paprikávalSerpenyős marha steak csili paprikával
taiwani

Serpenyős marha steak csili paprikával

Kategória: főétel

Szedje ki a paprikákból a magot és vágja apró kockákra a paprikákat. Vágja a húst apró kockákra. Keverje össze a fűszereket és adja a húshoz, majd érlelje. Ezután bő forró olajban süsse 10 másodperc ..

Serpenyős marhacsíkok spenóttalSerpenyős marhacsíkok spenóttal
taiwani

Serpenyős marhacsíkok spenóttal

Kategória: főétel

Vágja csíkokra a marhahúst. Adja hozzá az első pontban felsorolt hozzávalókat és érlelje 10 percig. Vágja a spenótot 3 centis szálakra. Melegítsen 2 evőkanál olajat előmelegített wokban. Közepes láng ..

Sertésborda szójaszószbanSertésborda szójaszószban
taiwani

Sertésborda szójaszószban

Kategória: főétel

Vágja a bordát csikokra, valamint aprítsa fel a répát szeletekre. Az első pontban felsorolt hozzávalókat forralja össze. Adja hozzá a húst és a répát, és forralja össze ismét. Vegye kisebbre a lángot ..

Édes savanyú bordaÉdes savanyú borda
taiwani

Édes savanyú borda

Kategória: főétel

Vágja fel az oldalast ujjnyi darabokra (bordánként). Keverje össze az A pontban található fűszereket a hússal. Pácolja 10 percig. Vágja össze a hagymát apró szeletekre. Aprítsa a piros paprikát és szedje ..

Paradicsomos tojásvirág levesParadicsomos tojásvirág leves
taiwani

Paradicsomos tojásvirág leves

Kategória: leves

Vágja a paradicsomot és a szójababsajtot kis kockákra; verje fel a tojást. Forralja fel a vizet. Adja hozzá a leveskockákat, a paradicsomot és a szójasajtot. Forralja az egészet további 3 - 5 percig, majd ön ..

Fokhagymás halFokhagymás hal
taiwani

Fokhagymás hal

Kategória: meleg előétel

Pácolja a halat az első pontban felsorolt fűszerekkel 15 percet. Melegítse fel a 2 evőkanál olajat az előmelegített wokban. Adja hozzá a halat és süsse mindkét felét pirosra. Vegye le a tűzről. A maradék ..

Párolt kínai kelPárolt kínai kel
taiwani

Párolt kínai kel

Kategória: meleg előétel

Távolítsa el a kínai kel szárát, és vágja fel a leveleket nagyobb darabokra. Válogassa szét a fehér szárat és a zöld leveleket. Melegítse fel a 2 evőkanál olajat, majd hirtelen süsse meg benne a feldar ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll