meleg előétel

Meleg előétel

Chilis rákChilis rák
szingapúri

Chilis rák

Kategória: meleg előétel

A rákokat jól megmossuk, páncéljukat kefével lesúroljuk. Egy nagy húsvágó bárddal félbevágjuk a rákokat, hideg víz alatt jól leöblítjük, és óvatosan eltávolítjuk a sárga kopoltyúkat és a szivacs ..

Fokhagymás garnéla chilimártásbanFokhagymás garnéla chilimártásban
szingapúri

Fokhagymás garnéla chilimártásban

Kategória: meleg előétel

Mindegyik garnélát kibontjuk a páncéljából, tápcsatornáját eltávolítjuk, a farkát meghagyjuk. A garnélákat egy nem fémből készült tálba tesszük, és összekeverjük a fokhagymával. Félretesszük. ..

Fűszeres garnéla banánlevélbenFűszeres garnéla banánlevélben
szingapúri

Fűszeres garnéla banánlevélben

Kategória: meleg előétel

A fűszerkrémhez robotgépbe tesszük a mogyoróhagymát, fokhagymát, tengeri diót, galanga gyökeret, chilit, kurkumát és rákkrémet. Darabos krémmé keverjük. Mindegyik garnélát kibontjuk a páncéljábó ..

Fűszeres tojás kígyóbabbalFűszeres tojás kígyóbabbal
szingapúri

Fűszeres tojás kígyóbabbal

Kategória: meleg előétel

Egy wokban vagy nagy serpenyőben felhevítjük a kétféle olajat, hozzáadjuk a fokhagymát és az újhagymát, és közepes hőfokon 2 percig pároljuk. Hozzáadjuk az 5 cm-es darabokra vágott zöldbabot és a gom ..

Garnélás pirítósGarnélás pirítós
szingapúri

Garnélás pirítós

Kategória: meleg előétel

A nyers garnélát páncéljából kibontjuk, tápcsatornáját eltávolítjuk. A tojások sárgáját és fehérjét két kis tálba különválasztjuk, a sárgáját kissé felverjük. Egy robotgépbe tesszük a ga ..

Ropogós töltött tofupuffancsokRopogós töltött tofupuffancsok
szingapúri

Ropogós töltött tofupuffancsok

Kategória: meleg előétel

A tofupuffancsokat félbevágjuk. Mindegyiket bemetsszük, és óvatosan szétnyitjuk, hogy egy zsebet kapjunk. Egy tálba tesszük a szójacsírát, a földimogyorót, a sárgarépát és a koriandert, és jól öss ..

Sült rizstésztaSült rizstészta
szingapúri

Sült rizstészta

Kategória: meleg előétel

A kolbászt (lehetőleg kínai szárított sertéskolbász legyen) ferdén papírvékony szeletekre vágjuk. Mindegyik garnélát kiszedjük a páncéljából, tápcsatornájukat eltávolítjuk. Ujjunk hegyével finoma ..

Szingapúri borsos rákSzingapúri borsos rák
szingapúri

Szingapúri borsos rák

Kategória: meleg előétel

A rákot súrolókefével jól megmossuk. A felső páncélt a faroklegyezőt (lebeny a rák hátoldalán) felemeljük, és felfeszítjük a rák páncélját (könnyen, egy darabban kell lejönnie). Eltávolítjuk a l ..

Tenger gyümölcsei grillezveTenger gyümölcsei grillezve
szingapúri

Tenger gyümölcsei grillezve

Kategória: meleg előétel

A fűszerkrémhez robotgépben összekeverjük a vöröshagymát, fokhagymát, gyömbért, fenyérfüvet, kurkumát, a szárított rákkrémet, olajat és sót. A robotgépet rövid szakaszokban működtetve az egészet ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll