Teában főtt sertésbordaTeában főtt sertésborda
szingapúri

Teában főtt sertésborda

Kategória: főétel

A bordát felszeleteljük, és feltesszük főni. Hozzáadjuk a fűszereket, aprított fokhagymát, ánizst, és a salottahagymát. Ha a hús megpuhult, leszedjük a csontról, a levest leszűrjük. ..

Görögdinnye levesGörögdinnye leves
szingapúri

Görögdinnye leves

Kategória: leves

A felaprított húsokat felforraljuk a levesbe, hozzáadjuk a gombát, bambuszt, sonkát, borsót, sót. A dinny etetejét levágjuk, a húsa felét kiszedjük belőle, beleöntjük a levest, tetejét visszahelyezzük, a ..

Báránybordák gombás rizzsel és zöldséggelBáránybordák gombás rizzsel és zöldséggel
szingapúri

Báránybordák gombás rizzsel és zöldséggel

Kategória: főétel

A mártásokhoz a (salotta) hagymát meghámozzuk és vékonyan felkarikázzuk. A citrommártáshoz a (salotta)hagymát, a citromlevelet, az alaplét és a bort egy lábasba tesszük, felforraljuk, és mérsékelt tűz ..

Chilis rákChilis rák
szingapúri

Chilis rák

Kategória: meleg előétel

A rákokat jól megmossuk, páncéljukat kefével lesúroljuk. Egy nagy húsvágó bárddal félbevágjuk a rákokat, hideg víz alatt jól leöblítjük, és óvatosan eltávolítjuk a sárga kopoltyúkat és a szivacs ..

CsirkekapitanCsirkekapitan
szingapúri

Csirkekapitan

Kategória: főétel

Egy tiszta serpenyőbe tesszük a rákot, és alacsony hőfokon, a serpenyőt rendszeresen rázogatva 3 percig szárazon pirítjuk, vagy míg sötét narancssárga lesz, és erősen illatozni kezd. A rákot egy mozsárb ..

Currys metélt sertéshússalCurrys metélt sertéshússal
szingapúri

Currys metélt sertéshússal

Kategória: főétel

A széles metélt vastagságú rizstésztát egy tálba tesszük, annyi forró vizet öntünk rá, amennyi ellepi, és 20 percig állni hagyjuk. Egy szűrőben jól lecsepegtetjük. A hagymát nyolcfelé vágjuk, a ré ..

Fokhagymás garnéla chilimártásbanFokhagymás garnéla chilimártásban
szingapúri

Fokhagymás garnéla chilimártásban

Kategória: meleg előétel

Mindegyik garnélát kibontjuk a páncéljából, tápcsatornáját eltávolítjuk, a farkát meghagyjuk. A garnélákat egy nem fémből készült tálba tesszük, és összekeverjük a fokhagymával. Félretesszük. ..

Fűszeres garnéla banánlevélbenFűszeres garnéla banánlevélben
szingapúri

Fűszeres garnéla banánlevélben

Kategória: meleg előétel

A fűszerkrémhez robotgépbe tesszük a mogyoróhagymát, fokhagymát, tengeri diót, galanga gyökeret, chilit, kurkumát és rákkrémet. Darabos krémmé keverjük. Mindegyik garnélát kibontjuk a páncéljábó ..

Fűszeres tojás kígyóbabbalFűszeres tojás kígyóbabbal
szingapúri

Fűszeres tojás kígyóbabbal

Kategória: meleg előétel

Egy wokban vagy nagy serpenyőben felhevítjük a kétféle olajat, hozzáadjuk a fokhagymát és az újhagymát, és közepes hőfokon 2 percig pároljuk. Hozzáadjuk az 5 cm-es darabokra vágott zöldbabot és a gom ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll