hideg előétel

Hideg előétel

Marha és osztriga tatárMarha és osztriga tatár
svéd

Marha és osztriga tatár

Kategória: hideg előétel

Faggyú emulzió: Keverjük össze a megadott hozzávalókat. Osztriga és marha: Daraboljuk fel az osztrigákat és keverjük a darált marhahúshoz. Adjuk hozzá az osztrigák levét is. Fűszerezzü ..

Pácolt heringPácolt hering
svéd

Pácolt hering

Kategória: hideg előétel

A halakat a léből kivesszük és egy tálra sorba rakjuk a vékony karikákra vágott hagymával és sárgarépával együtt. 2 dl heringlevet összekeverünk a cukorral meg a durvára tört borssal és a halra öntjü ..

Svéd gombakrémSvéd gombakrém
svéd

Svéd gombakrém

Kategória: hideg előétel

Az apróra vágott hagymát, az elkapart fokhagymát az olajban megpároljuk, fűszerezzük, hozzáadjuk a felaprított gombát és az apróra vágott petrezselymet, majd együtt puhára pároljuk. Hozzátesszük a parad ..

Tormás füstöltpisztráng-pástétomTormás füstöltpisztráng-pástétom
svéd

Tormás füstöltpisztráng-pástétom

Kategória: hideg előétel

Egy tálban keverjük simára a krémsajtot a tormával, a citrom reszelt héjával és a citromlével. Sózzuk ízlés szerint. Adjuk hozzá a felaprított kaprot és a villával összetört pisztrángot (a bőrét ..

Füstölt lazacos, vízitormás tekercsekFüstölt lazacos, vízitormás tekercsek
svéd

Füstölt lazacos, vízitormás tekercsek

Kategória: hideg előétel

Vágjuk le a kenyérszeletek héját, és sodrófával nyújtsuk - lapítsuk ki őket hogy vékonyak és könnyen feltekerhetőek legyenek. Kenjük meg őket egyenletes rétegben a krémsajttal, erre terítsünk füstö ..

Hering üvegfúvó módraHering üvegfúvó módra
svéd

Hering üvegfúvó módra

Kategória: hideg előétel

A heringeket megtisztítjuk, és hideg vízben 12 órát áztatjuk. Utána lekaparjuk, megtörölgetjük, és kb. 2 cm-es szeletekre felvágjuk. A pácléhez a cukrot, az ecetet és a konyakot 2 dl vízzel összekeverj ..

Lazacrózsa kaviárral töltveLazacrózsa kaviárral töltve
svéd

Lazacrózsa kaviárral töltve

Kategória: hideg előétel

A bagett-szeletek héját levágjuk és a szeleteket gazdagon megvajazzuk. A megvajazott kenyérszeletekre ráhelyezzük a hámozott és apróra vágott rákot, majd kaprot, majonézt és 1-1 rózsa alakra formázott la ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll