leves

Leves

Felföldi erőlevesFelföldi erőleves
skót

Felföldi erőleves

Kategória: leves

Olvasszuk fel a vajat és süssük meg a szalonnadarabkákat, majd a hagymát, a sárgarépát, a zellert, a póréhagymát, a paszternákot is adjuk hozzá, és addig kavargassuk, amíg meg nem barnulnak. A csirkeapr ..

Scotch brothScotch broth
skót

Scotch broth

Kategória: leves

Az árpagyöngyöt tálba tesszük, annyi hideg vízzel leöntjük, amennyi ellepi, és 1-2 órát ázni hagyjuk. Ezután lecsepegtetjük, és hideg vízzel leöblítjük. Egy fazékban vizet forralunk, az árpagyöngy ..

Skót húslevesSkót húsleves
skót

Skót húsleves

Kategória: leves

A bárányt, sót, borsot, borsót, 2 l vízben kb. 2 órát főzzük. Beletesszük az apró kockára vágott zöldséget és a hagymákat, még kb. 30 percig főzzük a hús puhulásáig. Végül a tetejét megszórjuk ..

Alnwicki leves (Gordon Ramsay)Alnwicki leves (Gordon Ramsay)
skót

Alnwicki leves (Gordon Ramsay)

Kategória: leves

A bőrt és a zsíros részeket levágjuk a csülökről, majd nagyobb lábasba tesszük. Felöntjük hideg vízzel, és felforraljuk. A lángot kisebbre vesszük, és 10 percig gyöngyöztetve főzzük, majd a főzőv ..

Skót csupor (árpagyöngyleves, árpaleves)Skót csupor (árpagyöngyleves, árpaleves)
skót

Skót csupor (árpagyöngyleves, árpaleves)

Kategória: leves

A húst a zsiradéktól megszabadítjuk, majd a vízzel vagy a csontlevessel együtt egy nagy fazékba tesszük, megsózzuk, megborsozzuk. Felforraljuk, majd lefedve kis lángon 60 percig főzzük. A tetején képződ ..

Skót húslevesSkót húsleves
skót

Skót húsleves

Kategória: leves

Az árpagyöngyöt meleg folyóvízben leöblítjük. Lábosba tesszük, és annyi vizet öntünk rá, hogy jól ellepje. Felforraljuk, és 3 percig hagyjuk forrni, a habot leszedjük a tetejéről. Lefedve félretess ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll