meleg előétel

Meleg előétel

Hal sajtmátásbanHal sajtmátásban
malájziai

Hal sajtmátásban

Kategória: meleg előétel

A vajat, hagymát és lisztet keverjük össze egy tálban és fedő nélkül süssük 4 percig erős fokozaton. Félidőben keverjük meg. Öntsük hozzá a tejet, sajtot, borsot és sót, keverjük össze és süssü ..

Halfilé sajtmártásbanHalfilé sajtmártásban
malájziai

Halfilé sajtmártásban

Kategória: meleg előétel

Marináljuk a halat az „A” hozzávalókban 10 percig. Az olajat, fokhagymát és gyömbért fedő nélkül süssük 3 percig erős fokozaton. Adjuk hozzá a halat, gombát és fedő nélkül süssük 1 percig er ..

Maláj omlettMaláj omlett
malájziai

Maláj omlett

Kategória: meleg előétel

A hozzávalókat vékonyan felszeleteljük, a tojást kikeverjük a vízzel, majd az egészet összekeverjük, és forró olajon megsütjük. ..

Roti johnRoti john
malájziai

Roti john

Kategória: meleg előétel

A bagettet vágjuk fel 15-20 cm hosszú darabokra (bele kell férnie kettőnek a serpenyőbe). A bagettdarabokat hosszában felezzük el. A tojásokat verjük fel, morzsoljuk bele a szardíniát, és adjunk hozzá ..

Rákpogácsa és korianderes sambalRákpogácsa és korianderes sambal
malájziai

Rákpogácsa és korianderes sambal

Kategória: meleg előétel

A pogácsa hozzávalóit (az olaj kivételével) tegyük késes betétű robotgépbe, ízlés szerint fűszerezzük, és jól dolgozzuk össze. Formáljunk belőle 12-18 pogácsát. Előre is elkészíthetjük, és 1 ..

MurtabakMurtabak
malájziai

Murtabak

Kategória: meleg előétel

Készítsünk roti csanájt. Az összes hozzávalót összekeverjük, és tésztát készítünk belőle, 15-20 percig pihentetjük, majd 15 részre osztjuk, és a részekből kis, 5 cm átmérőjű lapokat nyújtunk. ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll