Calypso grillezett csirkeCalypso grillezett csirke
karibi

Calypso grillezett csirke

Kategória: főétel

A hagymát aprítsa finomra, a paprikát turmixolja vagy aprítsa, keverje hozzájuk a citromlevet, kakukkfüvet, és áttört fokhagymát. Ebben pácolja a csirkét hűtőben 1 óráig. A csirkét vegye ki, sózza és ..

Csirke PelauCsirke Pelau
karibi

Csirke Pelau

Kategória: főétel

A csirkét fűszerezze sóval, borssal, finomra vágott vagy turmixolt zöld- és fokhagymával, kakukkfűvel és petrezselyemzölddel. A hagymát szeletelje, a paprikát aprítsa fel. Hevítsen vastag aljú edényben 2- ..

Csirke RatatouilleCsirke Ratatouille
karibi

Csirke Ratatouille

Kategória: főétel

A padlizsánt szeletelje, sózza és borsozza, majd hagyja állni. A hagymát és cukkínit szeletelje, a paradicsomot hámozza és vágja kis kockákra, a fokhagymát törje át. A csirkét borsozza, lábasban, fedetl ..

Nyugatindiai kreol csirkeNyugatindiai kreol csirke
karibi

Nyugatindiai kreol csirke

Kategória: főétel

A csirkét bőrözze le, csontozza ki, vágja 2-3 cm-es kockákra. Az egyik hagymát, a petrezselymet, zöldhagymát és fokhagymát vágja finomra és 1,8 dl vízzel turmixolja sima péppé. Sózza ízlés szerint, keve ..

Sült csirkeSült csirke
karibi

Sült csirke

Kategória: főétel

A csirkét bőrözze le, vágja falatnyi darabokra, forgassa a pácba és hagyja állni egy éjt. Az olajon barnítsa meg a cukrot, de ne égesse meg. Tegye rá a csirkét, keverje meg, majd keverés nélkül süsse ar ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll