leves

Leves

AvokádólevesAvokádóleves
izraeli

Avokádóleves

Kategória: leves

Az avokadót meghámozzuk, magját eltávolítjuk. A gyümölcshúst kis darabokra vágjuk, és a turmixgép poharába rakjuk. Ráöntjük a citrom. levét és a kicsavart citrom rostos húsát. Addig keverjük, amíg s ..

Avokádós hagymaleves (marak avokado im batzal)Avokádós hagymaleves (marak avokado im batzal)
izraeli

Avokádós hagymaleves (marak avokado im batzal)

Kategória: leves

A mazsolát fél óráig langyos vízben áztatjuk, majd megdaráljuk. A citromot óvatosan úgy hámozzuk meg, hogy keskeny és vékony citromhéjcsíkokat kapjunk. A félbevágott avokádó magját kidobjuk és dión ..

Kagylóleves (midya shorbat)Kagylóleves (midya shorbat)
izraeli

Kagylóleves (midya shorbat)

Kategória: leves

A kagylókat megtisztítjuk, megmossuk (élő, friss kagyló esetén 1 napot folyó hidegvízben áztatjuk), fedő alatt közepes lángon néhány percig forraljuk hogy kinyíljanak. Ekkor a főzőlét finom gézen át b ..

Kube levesKube leves
izraeli

Kube leves

Kategória: leves

1 fej hagymát közepesre vágunk, és olajon megpárolunk. 1 paradicsomot felkockázunk, és hozzákeverjük a párolt hagymához, pirospaprikával, borssal fűszerezzük és megsózzuk, majd egy nagy evőkanál paradic ..

PaprikalevesPaprikaleves
izraeli

Paprikaleves

Kategória: leves

Az erőleveskockát két deci vízbe tesszük, és addig melegítjük, amíg az feloldódik. Ezután hagyjuk kihűlni. Közben a megmosott paprikákat kicsumázzuk, kierezzük, majd fél paprikát nagyon apró, vékonyka ..

Perzsa joghurtlevesPerzsa joghurtleves
izraeli

Perzsa joghurtleves

Kategória: leves

Két uborkát meghámozunk, és kisebb darabokra vágjuk. Turmixgép poharába tesszük a fele elforgácsolt mandulával, a sóval, a tejföllel és egy deci vízzel. Sűrű, pépes masszává keverjük, ezután pedig fe ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll