főétel

Főétel

Bárányhúsból vagy disznóhúsból készült saslik padlizsánsaslikkalBárányhúsból vagy disznóhúsból készült saslik padlizsánsaslikkal
grúz

Bárányhúsból vagy disznóhúsból készült saslik padlizsánsaslikkal

Kategória: főétel

A húst kockákra vágjuk, megsózzuk, felhúzzuk a nyársra, és parázs fölött állandóan forgatva megsütjük. Körítésként padlizsánsaslikot adunk mellé. A padlizsánokat hideg vízben megmossuk, a kocsány ..

CsahohbiliCsahohbili
grúz

Csahohbili

Kategória: főétel

Az apró kockára vágott húst egy lábosban öt percig pároljuk, majd hozzáteszünk 5 dkg vajat, és jól átsütjük. Ezután rászórjuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a maradék vajat, és készre sü ..

CsanahiCsanahi
grúz

Csanahi

Kategória: főétel

A kockára vágott húst besózzuk és félretesszük. A burgonyát nagy kockákra, a hagymát pedig karikákra vágjuk. Hosszában bevágjuk az egészben hagyott padlizsánt, és a nyílásba belerakunk egy darabka megb ..

Diós tyúkDiós tyúk
grúz

Diós tyúk

Kategória: főétel

Daraboljuk fel a konyhakész tyúkot, majd süssük pirosra a felhevített vajon. Vágjuk apróra a petrezselyemzöldet, keverjük össze a többi összetört fűszerrel, valamint a dióval és az ecettel. Rakjuk egy lá ..

Főtt vagy sült szárnyas szacebeli bazsa mártásbanFőtt vagy sült szárnyas szacebeli bazsa mártásban
grúz

Főtt vagy sült szárnyas szacebeli bazsa mártásban

Kategória: főétel

A szárnyast a szokásos módon megfőzzük vagy megsütjük, majd földaraboljuk, és beletesszük egy tálba. Közben a diót a korianderzölddel, a koriandermaggal, a fokhagymával, a csípős paprikával, és sáfrá ..

Grúz saslikGrúz saslik
grúz

Grúz saslik

Kategória: főétel

A húst kisebb szeletkékre vágjuk, tálba tesszük, egy fej apróra vágott hagymát, 2 ek. ecetet és petrezselyemzöldet hintünk rá. Befedjük, és 2-3 órára hideg helyre tesszük, hogy a húst átjárja a pácl ..

Grúz szárnyas szaviciGrúz szárnyas szavici
grúz

Grúz szárnyas szavici

Kategória: főétel

A csirkét négybe vágjuk, majd a vajon megpároljuk. Kevés vizet öntünk hozzá, rászórjuk a sót, borsot, babérlevelet, az összezúzott fokhagymát, és ráöntjük a konyakot. Amikor a hús puha, kiszedjük, a ..

Kaukázusi saslikKaukázusi saslik
grúz

Kaukázusi saslik

Kategória: főétel

A húst kockára, a szalonnát vékony szeletekre, az uborkát, a paradicsomot karikákra, a hagymát félbe vágjuk. A nyársra felváltva húzzuk a hozzávalókat. Lapos tálban elkeverjük az olajat a fűszerekkel és ..

Kaukázusi saslikKaukázusi saslik
grúz

Kaukázusi saslik

Kategória: főétel

A húst kb. 2x2 cm-es kockákra vágom. 3-4 órára beleteszem a reszelt hagymából, borsból, paprikából, olajból álló pácba. Innét kivéve a húsokat nyársra húzom, sózom, majd jó parázs felett forgatva me ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll