ChuculaChucula
ecuadori

Chucula

Kategória: desszert

A banánt a fahéjjal és a cukorral (kevés vízben) megfőzzük, a végén a fahéjat kidobjuk, s a banánt a főző vízzel és a tejjel átturmixoljuk. A turmixot egy zománcozott vagy rozsdamentes edényben tűzre t ..

Espumilla de mora (szederhab)Espumilla de mora (szederhab)
ecuadori

Espumilla de mora (szederhab)

Kategória: desszert

A gyümölcslét, a cukrot és a fehérjét addig keverjük turmixgépben, amíg sűrű habot nem ad. Ekkor kelyhekbe tálaljuk, s a színes drazsékkal díszítjük. ..

QuimbolitosQuimbolitos
ecuadori

Quimbolitos

Kategória: desszert

A leveleket egy vizes ruhával megtisztítjuk, s a vastag középső részüket egy nyújtófával lelapítjuk. A lisztet átszitáljuk. A tojások fehérjéből kemény habot verünk. A vajat a cukorral habosra keverjü ..

Gato encerrado (zsákba macska)Gato encerrado (zsákba macska)
ecuadori

Gato encerrado (zsákba macska)

Kategória: meleg előétel

A banánokat meghámozzuk, és elfelezzük. A feleket hosszában is kettévágjuk, s közéjük egy-egy szelet sajtot teszünk, majd ezeket a szendvicseket a két végükön egy-egy fogpiszkálóval összetűzzük, hogy ..

ChuculaChucula
ecuadori

Chucula

Kategória: desszert

A banánt a fahéjjal és a cukorral (kevés vízben) megfőzzük, a végén a fahéjat kidobjuk, s a banánt a főző vízzel és a tejjel átturmixoljuk. A turmixot egy zománcozott vagy rozsdamentes edényben tűzr ..

Tomates enteros en almibar (egész paradicsomok szirupban)Tomates enteros en almibar (egész paradicsomok szirupban)
ecuadori

Tomates enteros en almibar (egész paradicsomok szirupban)

Kategória: főétel

A vízzel, a cukorral és a fahéjjal könnyű szirupot főzünk, s a végén kidobjuk belőle a fahéjat. A paradicsomot (szárával együtt) vízbe téve egyszer felforraljuk ez csak azért kell, hogy utána könny ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll