VinaigretteVinaigrette
délorosz

Vinaigrette

Kategória: saláta

A burgonyát, céklát, sárgarépát megfőzzük, hűlni hagyjuk, megpucoljuk, és kockára vágjuk. A céklára csöpögtetjük az ecetet, hogy megtartsa a színét. Az uborkát is kockára vágjuk, a káposztát kin ..

cukkíni majonézzelcukkíni majonézzel
délorosz

cukkíni majonézzel

Kategória: saláta

A cukkínit megmossuk, meghámozzuk, szeletekre vágjuk. Minden szeletet lisztbe forgatunk, megsózunk, majd mindkét oldalát megsütjük forró olajban. A fokhagymanyomón áttört fokhagymát jól összekeverjük ..

SzoljankaSzoljanka
délorosz

Szoljanka

Kategória: leves

A marhahúsból és a leveszöldségből húslevest főzünk. Ha megfőtt a zöldség, kivesszük és kockára vágjuk. Vajon kicsit megpirítjuk, majd felkockázzuk a borjúhúst, a csirkét megfőzzük, és szinté ..

Marinírozott halMarinírozott hal
délorosz

Marinírozott hal

Kategória: főétel

A halat kockára vágjuk, megsózzuk, lisztbe forgatjuk, majd olajban kissé megsütjük. A marinádhoz a zöldségeket vékony csíkokra vágjuk, olajban kissé megpirítjuk őket, beletesszük a paradicsompürét, ..

Teftelen kozák módraTeftelen kozák módra
délorosz

Teftelen kozák módra

Kategória: főétel

A darált húst megsózzuk, kis vizet adunk hozzá, megkeverjük. Apróra vágjuk a hagymát és a gombát, és vajon kissé megpirítjuk. A darált húsból kis gombócokat formálunk, kilapítjuk őket, és mindegy ..

Szilva mandulávalSzilva mandulával
délorosz

Szilva mandulával

Kategória: desszert

Két órára forró vízbe áztatjuk az aszalt szilvát. A mandulát leöntjük forró vízzel, és lehúzzuk a héját. Minden szilvába egy-egy szem mandulát nyomunk, és a töltött szilvákat egy tálba tesszük ..

Szilva mandulávalSzilva mandulával
délorosz

Szilva mandulával

Kategória: desszert

Ráöntjük a fehérbort az aszalt szilvára, öt percig főzzük, majd hűlni hagyjuk. Minden szilvába egy- egy szem mandulát nyomunk, és a töltött szilvákat egy tálba tesszük, megszórjuk őket porcukorral, ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll