hideg előétel

Hideg előétel

Kanalasék sertésfejsajt különlegességeKanalasék sertésfejsajt különlegessége
cigány

Kanalasék sertésfejsajt különlegessége

Kategória: hideg előétel

A sertésfejet megtisztítjuk a szőrétől, leperzseljük, jól megmossuk, és lecsöpögtetjük. Besózzuk, majd páclébe rakjuk. A pácléből kiszedjük, meleg vízben megmossuk, majd fazékba téve a sertés nyelvv ..

Kásás hurkaKásás hurka
cigány

Kásás hurka

Kategória: hideg előétel

Az abalé zsíros tetejéről leszedünk egy litert. Felforraljuk és beletesszük a megmosott kölest. Addig főzzük, míg a sárga szemek szépen kifakadnak, vigyázva, hogy teljesen puha ne legyen, mert akkor a hurka ..

Satya disznósajtjaSatya disznósajtja
cigány

Satya disznósajtja

Kategória: hideg előétel

A megtisztított sertésfejet, nyelvet, szívet, bőrkét és a sovány sertéshúst jól megmossuk, majd bő, sós vízben puhára főzzük. Tepsire szedjük, és 5-6 dkg-os hosszúkás darabokra vágjuk. Keverőedén ..

Satya májashurkájaSatya májashurkája
cigány

Satya májashurkája

Kategória: hideg előétel

A tüdőt és a szalonnát bő vízben puhára főzzük, majd a nyers májjal együtt finomra daráljuk. Az apróra vágott vöröshagymát felhevített zsíron kissé megpirítjuk, majd a megfőtt rizzsel együtt a d ..

Satya véreshurkájaSatya véreshurkája
cigány

Satya véreshurkája

Kategória: hideg előétel

A megmosott sertéstarját és a tokaszalonnát bő vízben puhára főzzük. Kihűtjük, a tokaszalonnát feldaraboljuk, a tarját ledaráljuk. A finomra vágott vöröshagymát felhevített zsíron megdinszteljük. A ..

Anyám kedvence (Bangó)Anyám kedvence (Bangó)
cigány

Anyám kedvence (Bangó)

Kategória: hideg előétel

A darált dagadóra ráöntjük a bort, és alaposan összedolgozzuk. Lereszeljük a citrom és a narancs héját, a vöröshagymát apró kockákra vágjuk, a tojásokat habosra verjük. A borral meglocsolt húshoz ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll