Bosnyák csirkeBosnyák csirke
bosnyák

Bosnyák csirke

Kategória: főétel

A combokat kettévágjuk. Enyhén megsózzuk és megborsozzuk. A füstölt szalonnát apróra vágjuk, 1 dl olajban kisütjük, majd ebben a zsiradékban kisütjük a húsdarabokat. A burgonyát héjában megfőzzük, me ..

Bosnyák csuporBosnyák csupor
bosnyák

Bosnyák csupor

Kategória: főétel

A kétféle húst nagyobb kockákra, a megtisztított hagymát vastagabb karikákra vágjuk. A leveszöldséget megtisztítjuk és feldaraboljuk, a kelt nagyobb cikkelyekre vágjuk. A fagyasztott zöldpaprikát félbevá ..

Bosnyák rakottasBosnyák rakottas
bosnyák

Bosnyák rakottas

Kategória: főétel

Fogunk egy római tálat, melyet bevizezünk. Felkockázzuk a húst és a zöldségféléket. A tál aljára tesszük a répát, a hagymát, a zöldpaprikát, a paradicsomot, a burgonyát, és erre a húst. Így rászór ..

Birsalmás-okrás bárányraguBirsalmás-okrás bárányragu
bosnyák

Birsalmás-okrás bárányragu

Kategória: főétel

A bárányhúst folyó, hideg víz alatt leöblítjük, szárazra törölgetjük. Letisztítjuk a húsról az inakat és a hártyákat, 4 x 4 cm-es kockákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk és felkarikázzuk. A par ..

Lonac boszniai módraLonac boszniai módra
bosnyák

Lonac boszniai módra

Kategória: főétel

A húsokat kockákra, a borjúlábat négyfelé vágjuk. A finomra vágott hagymát a felhevített zsiradékban üvegesre pirítjuk, meg hintjük a paprikával, hozzáadjuk a húsokat meg a borjúlábat, és 1 liternyi ..

Jelenleg a(z) 1. oldalon áll